Kontakt os

Bliv medlem

Hvad får man ud af at være medlem?

Medlemmer af foreningen er først og fremmest tidligere kursister samt andre, som er interesseret i at så mange som muligt skal få gavn af de 12 trinkurser. Mindst fire gange om året modtager medlemmer en nyhedsmail, hvor de opdateres om udviklingen. I hver mail er der et vidnesbyrd fra en person som har fundet hjælp gennem kurset. En gang om året inviteres alle medlemmer til en årlig sammenkomst, hvor der vil være relevant inspiration/undervisning, vidnesbyrd og hygge omkring et fælles måltid.

Hvad dit medlemskab betyder for Trinkurser.dk!

Som medlem af Trinkurser.dk er du med til at gøre en forskel. Foreninger med over 300 medlemmer har bl.a. mulighed for at få støtte… Med dit medlemsskab kan du derfor være med til at udbrede kendskabet om Trinkurser.dk og derigennem være med til at hjælpe flere mennesker til at blive sat frie fra destruktive mønstre og vaner, der binder dem.

Hvordan bliver man medlem?

Udfyld medlemformular til venstre, herefter vil du modtage en velkomst mail fra foreningens sekretariat samt anvisning til hvordan du indbetaler det årlige kontingent som pt. er 100,- kr.
Medlemmer af trinkurser.dk er med til sikre støtte til opstart af nye kurser, medarbejdertræning og udvikling af konceptet.

Kontingent og gaver kan indbetales på foreningens konto i Nordea: Reg.Nr.: 2261 Konto nr.: 6275675960