Foreningens Bestyrelse

Formand:
Lars Due-Christensen
Cand.Mag., Præst og forfatter
lars@trinkurser.dk

Næstformand:
Sina Reimers-Nielsen
sina@trinkurser.dk

Kasserer:
Simone Franziska Ruf
simone@trinkurser.dk

 

Dødtræt af at være dødtræt af….?

Hvordan kan jeg vide, at det er noget for mig?’ Det spørgsmål møder vi ganske ofte.

Cirka 5000 mennesker skønnes at have deltaget i trinkurser i løbet af de seneste 16år. Endnu flere er dukket op til introduktionsaftner, hvor kurset præsenteres. Mange af os kommer, fordi vi oplever, at der er noget, der halter i livet – følelseslivet, parforholdet, tankerne eller hvad det nu er. Nogle af os lider af angst. Andre af os er vrede på os selv, fordi vi aldrig helt lever op til vores standard for at være et værdifuldt menneske. Vi synes ganske enkelt, at vi er mindre værd end andre. Nogle af os sidder fast i irriterende dårlige vaner. Vi sidder klistret til en skærm og ser porno, eller klæber til en flaske og drikker for meget alkohol eller ryger meget mere end vi har lyst til. En del af os forsøger fortvivlet at få kontrol med os selv, vores partner, vores børn, vores chef… ja med livet…. og er ved at segne af træthed. MEN, er vi klar til en tur gennem vridemaskinen? Er vi for alvor klar til at gøre noget ved det…. Altså det vi nu kan?

Mit svar til dem, der spørger, er det, jeg selv følte, da jeg gik i gang med denne proces; jeg var dødtræt af at være dødtræt af at have det sådan, som jeg gik rundt og havde det. Så hvis du har det sådan – på et eller andet område af dit liv – så er trinkurser et godt sted at være. Ikke et let sted, men et godt sted.

Velkommen på Trinkurser.dk’s hjemmeside

Vi håber, at du vil finde dig godt til rette og tage dig tid til at udforske hjemmesidens muligheder. Den er designet til dig som er nysgerrig efter at vide mere om hvordan man kan arbejde med mønsterbrydningens ædle kunst… Eller dig, som vil vide mere om de 12 trin… eller dig, som bare vil i gang med et kursus og skal finde ud af hvor det nærmeste befinder sig… eller dig, som bare er nysgerrig på alt muligt.

Om Trinkurser.dk

Trinkurser.dk er en tværkirkelig forening med en bestyrelse bestående af mennesker fra både fri- og folkekirkelig baggrund. Foreningens formål er at hjælpe kirker, foreninger m.fl. med at starte trinkurser. Foreningen har tillige til formål at forsætte videreudvikling af konceptet samt udbyde træningstilbud til 12 trinsmedarbejdere.